Wij zijn een enthousiast team van ervaren goudsmeden die zo veel mogelijk mensen de kans willen bieden hun eigen ring te blijven dragen ondanks eventuele fysieke beperkingen.

Iedere aanpassing moet aan onze originele strenge kwaliteitseisen voldoen. Alles geschiedt dan ook volledig met de hand en met de grootst mogelijke zorg en aandacht in ons eigen atelier.

Samen blijven wij ons product immer verbeteren en vernieuwen.

Ons team van goudsmeden

Dimitri van Es
Dimitri van Es
Ondernemer en goudsmid met passie voor techniek. Al vanaf jeugdige leeftijd werkt hij met zijn vader mee in het goudsmidsatelier. Als 10-jarige verkoopt Dimitri al voor een paar stuivers zelfgemaakte sieraden op het schoolplein. Hierdoor heeft Dimitri al zo’n 36 jaar ervaring in het goudsmidsvak.
Paulien Schipper
Paulien Schipper
Goudsmid en edelsteenkundige met meer dan 10 jaar ervaring en een voorliefde voor antieke sieraden en ambachtelijke technieken. “Tijdens mijn opleiding in Schoonhoven ontdekte ik het geheim van de smid en dit heeft mij niet meer losgelaten.”
Joyce Kerkhoff
Joyce Kerkhoff
Mijn werk geschiedt op ambachtelijke wijze, wat inhoudt dat alles handmatig vervaardigd wordt, het legeren, op gehalte brengen van goud, smelten, walsen, zetten van stenen en graveren.”